Du er her

Trefiberisolasjon endrer navn

Vår sammarbeidspartner Hunton, endrer navn på Trefiberisolasjon. 

Trefiberisolasjon heter nå Nativo®

Som en del av satsningen på en naturlig isolasjon endrer Huntonselve produktnavnet; Hunton Trefiberisolasjon blir Nativo® Trefiberisolasjon. Hunton ønsker å bygge en merkevare rundt det nye navnet i Norden. Målet er at proffer og forbrukere skal oppfatte det som det naturlige og miljøvennlige valget. Navn og logo vises for første gang frem under byggevaremessen Bygg Reis Deg i Lillestrøm 18.–21. oktober, og skal også lanseres i de andre nordiske landene.

Emballasje Plater - Nativo
 
 
 

– Vi valgte navnet Nativo fordi vi ønsker at publikum skal forbinde produktet vårt med ord som naturlig og miljøvennlig. Nativo henspiller på de engelske ordene «nature» og «native» og de norske ordene «natur» og «naturlig». Betydningen handler om nærhet til naturen og produktegenskaper som er bra for miljøet, kundene og samfunnet generelt. Vi skal bygge en nordisk merkevare som står for kvalitet og miljøvennlige og sunne verdier, sier Arne Jebsen, administrerende direktør i Hunton.

100 % fornybar isolasjon som gir et godt arbeidsmiljø og inneklima
Nativo Trefiberisolasjon er et miljøvennlig produkt, det er produsert av overskuddsmateriale fra trelastproduksjonen og er 100 prosent fornybart. Ved å benytte Nativo bidrar du til å redusere utslippene av CO2. 

Nativo Trefiberisolasjon - Plater (002)
 
 
 

Bruk av trefiberisolasjon gir godt arbeidsmiljø for den som monterer isolasjonen. Den er behagelig å jobbe med fordi den verken gir irritasjoner, kløe eller utslett. I tillegg gir den et godt inneklima for de som skal leve i huset. Trefiberisolasjon har en unik varmelagringsevne som gir jevne og stabile innetemperaturer året rundt. Ettersom trefiberisolasjon er et hygroskopisk materiale, vil den oppta, transportere og avgi fukt ut av konstruksjonen i vegger og tak, i takt med fuktighetsendringer i omgivelsene. Disse egenskapene gjør at isolasjonen tåler det tøffe norske klimaet svært godt. De myke fibrene, og massetettheten per m3 gjør i tillegg trefiberisolasjon til et lyddempende materiale.

Nativo Trefiberisolasjon kan brukes i både vegger, tak og gulv, og finnes både som formstabile plater og løs innblåst trefiber. Hunton investerer over 200 millioner kroner i en ny fabrikkGjøvik som skal stå ferdig i 2018. Der skal det produseres trefiberisolasjonkortreiste råvarer og ren norsk energi.

Stangeskovene byggevarer og trelast. Vi har byggevarehus i Halden, Lillestrøm, Fetsund, Kløfta, Eidskog, Årnes, Nannestad.

Publisert 10.10.17

Trefiberisolasjon endrer navn