Du er her

Nøkkelferdige boliger til salgs

Er du på jakt etter ny bolig i Halden? Nå har du muligheten får å få et fiks ferdig hus med nøkkelen i døra. Hp Holm Bygg & Tømmermester AS har et hus ferdig i Wilhelm Hansens vei 23 på Nybo/Gimle og Hovland og Johannessen AS har et i Fiskeklevvn 12 på Brattskott.

I Wilhelm Hansens vei kommer man inn i en stor og romslig hall med garderobe og toalett. Huset har 4 soverom, stort bad, og stue og kjøkkenløsning i ett. Innenfor kjøkkenet finner du et stort og romslig vaskerom. Huset har stor lagringsplass på loftet, med muligheter for å gjøre om dette til en ekstra stue eller soverom. Under ser du bilder fra stue og bad. (artikkelen fortsetter under bilde)

 

I Fiskeklevveien (bildet under) møter vi Kjetil Johannessen og Ronny Hovland som driver Hovland og Johannessen As. (teksten fortsetter under bilde)

De har også en nøkkelferdig bolig til salgs. Boligen er lys og trivelig med 3 romslige soverom, stort vaskerom, stor hall med toalett, og åpen stue/kjøkken løsning. Hvitevarer er ikke satt inn ennå, men kommer i løpet av kort tid. Det er flislagt bad, panelplater på veggene, mammut på gulv og Symfoni huntonitt plater i taket. Se bilder under

  

Boligen i Fiskeklevveien ligger for salg på finn.no. Du kan lese mer om den her!

 

Tekst og Foto: Line Kasbo

​Publisert 25.04.18

Nøkkelferdige boliger til salgs