Du er her

Lang og tro tjeneste

Medaljen for lang og tro tjeneste tildeles av Det Kongelige Selskap for Norges Vel og er en påskjønnelse til arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver.  Arne Hansen og Lars Bønøgård hos Stangeskovene Tistedal as fikk tildelt hver sin medalje ved årsskifte. GRATULERER begge to!

Arne Hansen hadde sin første arbeidsdag for Stangeskovene 14. september 1987. Arne har hatt en rekke forskjellige arbeidsoppgaver hos oss. I dag er han ansvarlig i kappavdelingen. Tidligere har han vært formann i utsalget, truckfører og jobbet i engroslageret. Dessverre var Arne forhindret fra og delta på Halden Klub,  hvor medaljene ble utdelt. I stedet foretok vi en overekkelse på bedriften i  romjulen. Kollega Tor-Arild Fosby fester medljen på Arne. (bildet under)

Artikkelen fortsetter under bildet...

Lars Bønøgård startet hos oss 04.01.1988. Han er i dag teknisk produksjonsleder. Tidligere har han jobbet mange år som høvelmester. Medaljen ble høytidelig  overrekt under Stangeskovene Tistedals juleavslutning på Halden Klub av konsernets administrerende direktør Erik Toverud.

Bildet under viser fra venstre adm.dir. Erik Toverud, daglig leder Terje Kristiansen og  jubilanten Lars Bønøgård. 

                     

Medaljen for lang og tro tjeneste er blant de eldste medaljene som fortsatt er i bruk i Norge. Den produseres av det Norske Myntverket med like stor presisjon som verdifulle samlemynter og Nobels fredsprismedalje. Den er i seg selv et lite kunstverk i sølv, men det er også mye mer enn en gave. Den representerer en lang tradisjon med solide verdier, og er et varig bevis på mottakers innsats og betydning. Under ser du et nærbilde av den.

 

Publisert 04.01.18

Stangeskovene byggevarer og trelast. Vi har byggevarehus i Halden, Lillestrøm, Fetsund, Kløfta, Eidskog, Årnes, Nannestad.

Lang og tro tjeneste