Du er her

Gullsponsor i Team Rynkeby

Stangeskovene er gullsponsor for Team Rynkeby i 2017. Team Rynkeby sykler til Paris for barnekreftsaken og daglig leder ved vårt byggevareutsalg i Tistedal, Terje Kristiansen, har fått plass på en av de fem norske sykkellagene, Team Rynkeby Østfold (finnes også lag i Oslo, Bergen, Rogaland og Nord-Norge). Han skal dermed være med å sykle Halden-Paris i tidsrommet 7.-15. juli 2017. (artikkelen fortsetter under bildet)

 

Bildet: Terje Kristiansen i fult utstyr.

Team Rynkeby sykler hvert år til Paris for å samle inn penger til barn med kreft. Prosjektet ble startet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til juicevirksomheten Rynkeby Foods bestemte seg for å sykle til Paris for å se innspurten i Tour de France. Deltakerne var så gode til å samle inn sponsormidler at det var penger til overs da de kom hjem. Overskuddet donerte de til barnekreftavdelingen ved universitetssykehuset i Odense, og en tradisjon var født. Siden den første turen har Team Rynkeby samlet inn mer enn 130 millioner danske kroner til kampen mod barnekreft.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Når du støtter Team Rynkeby økonomisk, kan du være sikker på at alle pengene går 100% til kampen mot barnekreft. Alle deltakerne på Team Rynkeby dekker nemlig sine egne utgifter, og Rynkeby Foods dekker alle prosjektets sentrale omkostninger. Dermed går alle bidrag – store som små – direkte til den barnekreftorganisasjonen som Team Rynkeby samarbeider med.

Norge samler deltakerne inn til Barnekreftforeningen, som bruker størstedelen av de innsamlede midlene fra Team Rynkeby til å finansiere forskning på barnekreftAlle deltakerne på Team Rynkeby forplikter seg til å gjøre en aktiv innsats for å skaffe penger, og i 2016 donerte det norske sykkellaget totalt kr. 5.7 mill. kroner til kampen mot barnekreft.

Vi du være med å bidra? Send "TRO" til 2160 for å gi 100 kr til barnekreftsaken, eller vipps valgfritt beløp til 97677.

Ønsker du og vite mer kan du logge deg inn på Team Rynkeby her!

 

Gullsponsor i Team Rynkeby