Du er her

Stangeskovene Kværner AS

Stangeskovene Kværner AS, tidligere K. Kværner AS, eies 100 % av Stangeskovene AS. Bedriften representerer lange håndtverkstradisjoner som er videreutviklet til moderne industri, og har spesialisert seg på produksjon av listverk.

Opprinnelsen til dagens virksomhet ligger mer enn 100 år tilbake i tid - med oppstart i Oslo, for siden å bli flyttet til Kløfta, hvor bedriften fortsatt har sin beliggenhet.

Med to moderne produksjonslinjer i kombinasjon med solid kompetanse, er fleksibilitet og kvalitetsprodukter bedriftens viktigste kjennemerke.

Stangeskovene Kværner er en fullsortiments produsent av listverksprofiler, og lagerfører både overflatebehandlede og ubehandlede lister.

Totalt lagerføres 400 forskjellige lister. Foruten egenprodusert listverk, forhandler bedriften utforinger og hobbyplater av limtre samt listverk av MDF.

Listverk fra Stangeskovene Kværner er et interiørprodukt som skal bidra til å understreke og fremheve bomiljøet, og bedriften vektlegger å ivareta kunnskap og tradisjoner for bruk av listverk.

For å laste ned K. Kværner sin listverksbrosjyre, klikk her!

Stangeskovene Kværner AS